Проект паливної дільниці СТО для автомобілів з бензиновими двигунами - Кулаков, Олег Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – паливна система і системи керування двигуном. Мета проекту – підвищити якість діагностування й обслуговування паливних систем і систем керування двигуном. Методи дослідження – аналітичні дослідження. У дипломному проекті розглянуті питання проектування СТО, методи й засоби діагностування паливної системи і систем керування двигуном, розроблені технологічні інструкції й інструкції щодо безпеки життєдіяльності на дільниці діагностування паливної апаратури.
Keywords: СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ; ДВИГУН; ДАТЧИКИ; ПАЛИВНА СИСТЕМА; МОТОР-ТЕСТЕР; ТОКСИЧНІСТЬ