Інформаційна система управління навчальною діяльністю як засіб опанування технологій програмування сервісів інтернет - Колгатін, Олександр Геннадійович; Парфьонов, Юрій Едуардович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дослідженні побудовано модель реалізації технології навчання програмування сервісів Інтернет. Модель передбачає вибір способу опрацювання навчального матеріалу згідно з наявними загальними компетентностями, знаннями, уміннями та очікуваним розвитком студента в процесі опанування освітньої дисципліни. Варіанти реалізації технології навчання передбачають застосування методу проєктів та використання інтерактивних елементів системи Moodle, таких як Lesson (Урок), Workshop (Семінар), Quiz (Тест).
Learning management system as a means of mas-tering Internet programming technologies
Keywords: інтернет; програмування; навчання; педагогічна діагностика; інформаційна система; Moodle; Internet; programming; learning; pedagogical diagnostics; information system; [004.5+004.89]:37.02; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.96.0.54