ОПТИМІЗАЦІЯ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ СТІЧНИХ ВОД ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - Мітрясова, О. П.; Богатель, Н. О.; Mitryasova, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Запропоновано використовувати у системі контролю за стічними водами підприємства новий інструмент – розрахунок концентрацій забруднюючих речовин шляхом складання матеріального балансу технологічного процесу виробництва, що дасть змогу прогнозувати якісний і кількісний склад стічних вод за обраний проміжок часу та зменшити вплив на навколишнє середовище.
ОПТИМИЗАЦИЯ СИСТЕМЫ КОНТРОЛЯ СТОЧНЫХ ВОД ПРЕДПРИЯТИЙ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ
ENVIRONMENTAL ASSESSMENT OF INCLUDING HEAVY METALS INTO THE PRODUCTS OF TECHNOGENESIS
Keywords: стічні води; забруднюючі речовини; матеріальний баланс; контроль; управління; підприємства харчової промисловості; сточные воды; загрязняющие вещества; материальный баланс; управление; предприятия пищевой промышленности; wastewater; pollutant; mass balance; control; management; food processing companies; 502.175:628.3:664