Проект зони діагностування автомобілів категорії М1 у складі СТО міського типу - Янко, Владислав Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – процеси у гальмівній системі. Мета проекту – удосконалити методику діагностування та ремонту гальмівної системи за допомогою роликового стенду. За допомогою цього стенда можливо визначити параметри гальмової системи, які впливають на безпеку дорожнього руху. Метод дослідження – аналітичні дослідження. Також було запропоновано установити роликовий стенд призначений для визначення динамічних, тягово-швидкісних характеристик легкових автомобілів. В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено зону діагностування легкових автомобілів.
Keywords: ДІАГНОСТУВАННЯ; ГАЛЬМІВНА СИСТЕМА; БЕЗПЕКА РУХУ; СТО; РОЛИКОВИЙ СТЕНД