Шляхи покращення економічних показників перспективних міських електробусів - Войтків, С. В.; Voytkiv, Stanislav; Войткив, Станислав Владимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Проаналізовані напрямки створення сучасних міських електробусів великого класу. Запропоновані шляхи створення конкурентоспроможних міських електробусів на основі застосування нових компонувальних схем їх електричних тягових приводів та компонувальних схем кузовів за розміщенням керованого і привідного мостів та пасажирських дверей. Наведений аналіз конкурентоспроможності пропонованих проектів перспективних міських електробусів.
Ways of improving economic indicators of high-potential city electric buses
Пути улучшения экономических показателей перспективных городских электробусов
Keywords: електробус; електричний привід; привідний міст; тяговий електродвигун; компонувальна схема; electric bus; electric motor drive; drive axle; traction electric engine; layout diagram; электробус; электрический привод; приводной мост; тяговый электродвигатель; компоновочная схема; 629.02; 629.341; 10.30977/VEIT.2018.14.0.12