Удосконалення ремонту сучасних кузовів автомобіля з алюмінієвого сплаву - Єрецький, Олександр Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Ціль дослідження – застосування сучасних технологій у ремонті полегшених кузовів автомобіля. Об’єкт дослідження – процес виготовлення та ремонту сучасного полегшеного кузову автомобіля. Предмет дослідження – технології виробництва та ремонту кузову автомобіля з алюмінію та композитів. Методи дослідження – аналіз виробничого обладнання, аналіз методів та способів виробництва кузову автомобіля та ремонту його деталей з алюмінію та композитів. Задачі дослідження: 1. Виконати ретроспективний аналіз виробництва кузова автомобіля. 2. Дослідити технологію виробництва легких кузовів автомобіля 3. Зробити аналіз методів та способів будови, експлуатації та ремонту легких кузовів автомобіля. 4. З’ясувати концепцію безпеки полегшених кузовів автомобілів
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; КУЗОВ; АЛЮМІНІЙ; ПОШКОДЖЕННЯ; КОРОЗІЯ; З’ЄДНАННЯ; РЕМОНТ; ВІДНОВЛЕННЯ