Портативний тестер амортизаторiв автомобiлiв - Волков, Володимир Петрович; Дитятьєв, Олександр Васильович; Кривошапов, Сергiй Iванович (My University, 2017)
Портативний тестер амортизаторів автомобілів, що містить корпус з датчиком переміщення підресореної частини, пристроєм керування, пристроєм обробки і індикації, який відрізняється тим, що датчик переміщення підресореної частини виконаний у вигляді датчика кутового переміщення - енкодера, а портативний тестер додатково оснащений кронштейном з датчиком рівня, причому кронштейн привалковою площиною кріпиться до крила автомобіля, на кронштейні в горизонтальній площині під кутом близько 33° до привалкової площини в корпусі закріплений енкодер, а на поворотній осі енкодера, через кривошип, закріплений схил.
Keywords: автомобiлi; деталi машин