Розробка Web сайту користувача АЗС та СТО з розгалуженою базою даних - Бабій, Микита Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи – створення зручного, адаптивного та функціонального вебресурсу з підтримкою широкої бази даних, що дозволяє: здійснювати реєстрацію та авторизацію користувачів; проводити онлайн-бронювання часу на СТО; здійснювати замовлення пального на АЗС; переглядати історію обслуговувань та оплат; адмініструвати сервіс через панель управління. Методи та засоби: Фронтенд реалізовано з використанням HTML, CSS, JavaScript, Bootstrap. Бекенд - на базі PHP. База даних - MySQL, розроблена за принципами нормалізації з розгалуженою структурою, що охоплює дані про клієнтів, замовлення, послуги, співробітників, транзакції тощо. Результат - створено веб-сайт користувача для АЗС та СТО, що забезпечує авторизацію, перегляд інформації про станції, логічний розподіл прав доступу користувачів. Реалізовано базу даних з підтримкою кількох підсистем.
Keywords: база даних; СТО; АЗС; інформаційна система; взаємодія; кдієнти; веброзробка