ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ПОЛІМЕРНО-АБРАЗИВНОГО ВОЛОКНА - Абрашкевич, Ю. Д.; Мачишин, Г. М.; Abrashkevich, Yu.; Machishin, G. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розглянуто процес дослідження полімерних матеріалів з подальшим створенням полімерно-абразивного волокна та його випробуванням для підтвердження правильності вибору полімеру та абразивного зерна.
ТЕХНОЛОГИЯ ИЗГОТОВЛЕНИЯ ПОЛИМЕРНО-АБРАЗИВНОГО ВОЛОКНА
TECHNOLOGY OF POLYMER-ABRASIVE FIBER MANUFACTURING
Keywords: полімер; абразивне зерно; наповнювач; волокно; екструдер; полимер; абразивное зерно; наполнитель; экструдер; polymer; abrasive grain; filler; fiber; extruder; 621.923