Удосконалення логістичної діяльності підприємства в умовах невизначеності - Моторко, Давід Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано умови роботи підприємств автомобільного транспорту в невизначених умовах, що дало змогу краще побачити проблеми, які заважають наданню якісних послуг. Запропоновано заходи щодо удосконалення логістичної діяльності підприємства в умовах невизначеності, а саме було проведено аналіз доходів та прибутку підприємства, що дало змогу побачити слабкі сторони в логістичній діяльності підприємства. На основі проведених досліджень було розроблено рекомендації щодо удосконалення логістичної діяльності підприємства в невизначених умовах, а саме впровадження VSM та Kaizen технологій в роботу підприємства.
Keywords: логістична діяльність; удосконалення логістичної діяльності; умови невизначеності; vsm; kaizen