Підвищення ефективності транспортного обслуговування роздрібних торгівельних мереж на прикладі ТОВ «ЛОГІСТИК-ЧЕРКАСИ» - Дехнич, Микола Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Рекомендації по впровадженню: керівництво ТОВ «ЛОГІСТИК-ЧЕРКАСИ» прийняло до розгляду питання щодо впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2024 р. Область застосування: вантажні підприємства автомобільного транспорту при організації доставки вантажів у міжміському сполученні.
Keywords: вантаж; обсяг партія вантажу; відстань перевезення; схема доставки; загальні витрати; ефект