Вдосконалення роботи транспортно-експедиторського підприємства - Калиненко, В'ячеслав Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Актуальність даної роботи зумовлена визначенням основних складових ефективної моделі управління та розвитку транспортно-експедиційного підприємства в умовах високої конкуренції на ринку транспортних послуг, параметрів якісних транспортно-експедиційних послуг. В роботі розглянуто теоретичних аспектів транспортно-експедиційної діяльності; представлено класифікацію транспортно-експедиційних послуг; обґрунтовано організаційно-економічної характеристики транспортноекспедиційного підприємства ТОВ «ЕКСТРАНСКОМП»; запропоновано заходи з удосконалення перевізної діяльності ТОВ «ЕКСТРАНСКОМП»; проведено аналіз та зроблена оцінка основних показників підвищення ефективності ТОВ «ЕКСТРАНСКОМП».
Keywords: транспортно-експедиційні послуги; перевезення; маршрутизація; супровідна документація