МЕТОД РОЗПАРАЛЕЛЮВАННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА - Любимова, Н. О.; Любимова, Н. А.; Lyubimovа, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Запропоновано застосувати метод розпаралелювання навчального процесу інфор-маційно-вимірювальних та розрахункових операцій під час підготовки інженерно-педагогічних кадрів. Розглянутий метод також суттєво розширює можливості та якість контролю навчального процесу, особливо за умови дефіциту аудиторного часу.
МЕТОД РАСПАРАЛЛЕЛИВАНИЯ УЧЕБНОГО ПРОЦЕССА ПРИ ПОДГОТОВКЕ СПЕЦИАЛИСТОВ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ПРОИЗВОДСТВА
PARALLELIZATION METHOD OF THE EDUCATIONAL PROCESS AT TRAINING OF SPECIALISTS OF HIGH-TECH PRODUCTION
Keywords: навчальний процес; оптимізація; взаємодія групи; якість; учебный процесс; оптимизация; взаимодействие группы; качество; educational process; optimization; group interaction; quality; 378.147:681.3