Інтелектуальна транспортна система міста - Собіна, Сергій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета – розробка моделей і методів інтелектуальної транспортної системи Розумного міста. Об`єкт дослідження – транспортні системи, інфраструктури і технології процесів переходу до Розумного міста. Предмет дослідження – інформаційний простір транспортної системи міста.
Keywords: інтернет; розумне місто; транспорт; система; датчик; мережа; хмарні обчислення