Дослідження гідравлічного обладнання для визначення технічного стану гідропривода трактора «Слобожанец» ХТА-200-10 - Гончаренко, Микита Сергійович (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі магістра вирішується актуальна проблема підвищення ефективності роботи трактора шляхам поліпшення якості діагностування. Для досягнення цієї мети вирішуються задачі розробки необхідного обладнання на основі існуючих методик та патентів. В результаті проектування розроблена комбінована діагностична сис-тема, яка забезпечує своєчасне виявлення несправних гідроагрегатів. Відмінністю розробки є забезпечення мінімальна вартість обладнання, зниження часу на діагностування. Розглянуті питання охорони праці, визначення економічної ефективності.
Keywords: трактор; гідропривод; робоча рідина; діагностика; навантаження