Гоночний автомобiль - Туренко, Анатолiй Миколайович; Клименко, Валерiй Iванович; Лукашов, Iван Володимирович; Волянський, Євген Васильович; Сергiєнко, Олександр Володимирович; Савченко, Євген Лукич (My University, 2010)
Гоночний автомобіль, що включає кузов з плоским днищем, колеса, передні і задні антикрила, який відрізняється тим, що передня частина кузова виконана піднятою вище площини днища, а переднє антикрило розташовано під цією піднятою передньою частиною кузова, днище якого у своїй задній частині виконано подовженим і піднятим догори та виконує функцію дифузора, причому антикрила виконані у вигляді набору профілів, які утворюють криволінійні поверхні, нижня довжина яких більша, ніж верхня.
Keywords: автомобiлi