Методичні вказівки до практичних занять з вибіркової дисципліни «Нормоконтроль та академічна доброчесність» : для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» усіх спеціальностей - Букрєєва, О. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Ці методичні вказівки призначені для студентів першого курсу магістратури усіх галузей знань та спеціальностей з метою надання допомоги при підготовці та виконанні практичних робот з дисципліни «Нормоконтроль та академічна доброчесність». Вони можуть бути корисними також бакалаврам та аспірантам під час виконання ними кваліфікаційної роботи. Ці методичні вказівки містять відомості щодо написання рецензії на наукову роботу, оформлення бібліографічних посилань, сервісів перевірки текстів на плагіат, визначення поняття плагіату, встановлення рівня академічної недоброчесності, відповідальності за порушення норм академічної недоброчесності, написання наукового тексту. Методичні вказівки складено згідно з програмою дисципліни. По завершенні вивчення дисципліни студенти будуть вміти оформлювати кваліфікаційні роботи та дотримуватися норм академічної доброчесності під час їх написання та у навчальному процесі взагалі.
Keywords: академічна доброчесність; академічний плагіат; академічне письмо; дипломна робота; випускна кваліфікаційна робота; бібліографічні посилання