Дослідження навантаження гідроприводу навантажувача - Скосарєв, Валерій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Виконано огляд засобів для виміру нерівностей опорної поверхні. Згідно запропонованій методиці визначено висоту нерівностей еспериментального робочого майданчика. Отримана інформація оброблена та представлена згідно запропонованій новій методиці. Сумісно із співробітниками кафедри БДМ ХНАДУ та іншими студентами було пыдготовлено та проведено експериментальне дослідження навантаження гідроприводу управління робочим обладнанням малогабаритного фронтального навантажувача. Оброблено, представлено та проаналізовано результати експериментального дослідження. Розроблена конструкція малогабаритного навантажувача вантажопідйомністю 1.8 т. Виконано розрахунок робочого обладнання та гідроприводу навантажувача.
Keywords: навантажувач одноковшевий; транспортний рух; нерівності поверхні; експериментальне дослідження; гідроциліндр; економічні показники