Оптимізація складу та навантаження команди в межах використання фреймворку SCRUM - Знахур, Сергій Вікторович; Знахур, Людмила Володимирівна; Znakhur, Serhii; Znakhur, Liudmyla (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі були вирішені такі проблеми: наведено аналіз рішень щодо оптимізації розподілу завдань проєкту в межах використання SCRUM; наведено математичне визначення цієї проблеми та алгоритм її вирішення, наведено варіанти використання алгоритму формування оптимального складу команд та розподілу завдань між виконавцями.
Optimizing team composition and workload using the SCRUM framework
Keywords: завдання; команда; оптимізація; проєкт; backlog; SCRUM; project; team; tasks; planning; backlog; 05.8.316; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.101.1.7