ДО ПИТАННЯ УДОСКОНАЛЕННЯ ВИКОНАННЯ РОЗДІЛУ «ОХОРОНА ПРАЦІ» У ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБОТАХ - Крайнюк, О. В.; Буц, Ю. В.; Крайнюк, Е. В.; Буц, Ю. В.; Kraynyuk, О.; Buts, Y. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Запропоновано рекомендації щодо підготовки майбутніми фахівцями автомобільно-дорожньої галузі розділів «Охорона праці» та «Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях» у кваліфікаційних роботах, а саме стосовно аналізу планувальних особливостей робочого місця, аналізу можливості виникнення небезпечних виробничих чинників з порівнянням фактичних значень їх параметрів з нормативними.
К ВОПРОСУ УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ВЫПОЛНЕНИЯ РАЗДЕЛА «ОХРАНА ТРУДА» В ВЫПУСКНЫХ КВАЛИФИКАЦИОННЫХ РАБОТАХ
IMPROVING THE OCCUPATIONAL SAFETY SECTION IN GRADUATION QUALIFICATION THESES
Keywords: охорона праці; безпека у надзвичайних ситуаціях; дипломний проект; охрана труда; безопасность в чрезвычайных ситуациях; дипломный проект; occupational safety; security in extraordinary situations; diploma project; 355.058