Підвищення ефективності доставки кондитерських виробів ТОВ «ІНТЕРСВІТ-ПРОДУКТ» у м. Харків - Шуруба, Іван Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Результати оцінки ефективності запропонованих рішень свідчать про те, що при завезенні партії вантажів обсягом до 0,7 т вигідно використовувати маршрути, розроблені за стратегією «пріоритетне обслуговування». Економічний ефект у вигляді зниження загальних витрат за рахунок вибору раціональної структури каналу розподілу продукції дорівнює 22,6 грн за рейс. Результати дослідження можуть бути використані в роботі транспортних підприємств та відділів при плануванні та організації доставки вантажів замовникам у міському сполученні.
Keywords: кондитерські вироби; доставка; міська логістика; сталий розвиток; моделювання; витрати; екологічний ефект