Інтеграція в курс хімії математичних методів як спосіб активізації навчання іноземних студентів - Бешенцева, О. А.; Даценко, В. В.; Beshentseva, O. A.; Datsenko, V. V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
У статті розглядаються питання організації, проведення та методичного забезпечення інтегрованого навчання іноземних студентів. Показано, що пояснення навчального матеріалу на заняттях з дисципліни «Хімія» для іноземних студентів значно полегшується у разі використання різних математичних моделей.
Интеграция в курс химии математических методов как способ активизации обучения иностранных студентов
Integration of mathematical methods in the course of chemistry as a way to activate training of foreign students
Keywords: навчальний процес; інтегроване навчання; пізнавальна діяльність; іноземні студенти; підготовчі факультети; учебный процесс; интегрированное обучение; познавательная деятельность; иностранные студенты; подготовительные факультеты; educational process; integrated training; cognitive activity; foreign students; preparatory faculties; 372.854