Покращення управління логістичною діяльністю підприємства - Малєєва, Валерія Дмитріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано підходи до визначення поняття «логістична діяльність» та «управління логістичною діяльністю» і визначені шляхи управління нею; проаналізований склад і структура логістичних витрат підприємства; обсяг логістичних витрат та їх ефективність; розроблені рекомендації щодо впровадження хмарних TMSрішень в управління логістичною діяльністю; визначена техніко-економічна оцінка запропонованих рекомендацій.
Keywords: логістична діяльність; хмарні технології; логістичні витрати; tms-рішення