Підвищення якості обслуговування пасажирів на міському автобусному маршруті з урахуванням зміни транспортної стомлюваності - Дружинін, Вячеслав Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані в містах України при удосконаленні організації перевезень пасажирів у міському сполученні. Область застосування: пасажирські підприємства автомобільного транспорту.
Keywords: якість; пасажир; міський автобусний маршрут; транспортна стомлюваність; критерій; ефект