Закладна втулка пiдвищеної несучої спроможностi для тришарових панелей з композитних матерiалiв - Туренко, Анатолiй Миколайович; Ужва, Анатолiй Вiкторович; Сергiєнко, Олександр Володимирович; Шаповаленко, Владислав Олексiйович (My University, 2017)
Закладна втулка підвищеної несучої спроможності для тришарових панелей з композитних матеріалів, що містить металеву закладну втулку, яка відрізняється тим, що містить форму зовнішньої частини металевої втулки, яка передає навантаження та крутний момент на тришарову панель, внутрішню композитну вкладку, яка забезпечує високу жорсткість панелі в місці встановлення такої втулки та передачу навантажень від закріплених на ній елементів на силові шари тришарової панелі з можливістю встановлення таких закладних втулок під час формування пакетів багатошарових композитних панелей, що виготовляють методом вакуумної інжекції.
Keywords: машинобудування