ОНОВЛЕННЯ НОРМАТИВНОЇ БАЗИ З ОХОРОНИ ПРАЦІ В ГАЛУЗІ АВТОТРАНСПОРТУ - Каслін, М. Д.; Богатов, О. І.; Каслин, Н. Д.; Богатов, О. И.; Kaslin, N.; Bogatov, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Проаналізовано сучасне нормативно-правове забезпечення галузі експлуатації автотранспорту з боку вимог до рівня безпеки та комфортного життєзабезпечення працівників. Зроблено відповідні висновки та вказано перспективи потрібних змін і реформувань.
ОБНОВЛЕНИЕ НОРМАТИВНОЙ БАЗЫ ПО ОХРАНЕ ТРУДА В ОТРАСЛИ АВТОТРАНСПОРТА
REGULATORY LABORFRAMEWORK RENEWAL IN MOTOR TRANSPORT INDUSTRY
Keywords: безпека праці; нормативи; зміни; доцільність; відповідність сучасному розвитку галузі; безопасность труда; нормативы; изменения; целесообразность; соответствие современному развитию отрасли; safety; regulations change; feasibility of complying with modern development of industry; 351.861