Управління матеріальними потоками підприємства - Матвієнко, Олександр Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі удосконалено зміст понять «управління» та «матеріальний потік», отримала подальший розвиток модель управління матеріальними потоками за рахунок об’єднання можливих інформаційних потоків в єдину систему. Після проведення оцінки, виділені слабкі місця в управління матеріальними потоками. На основі проведених досліджень було розроблено рекомендації щодо покращення управління матеріальними потоками та запропоновано оптимізацію запасів підприємства.
Keywords: управління; матеріальний потік; запаси; модель управління