Цилiндр приводу керування зчепленням головний - Богомолов, Вiктор Олександрович; Клименко, Валерiй Iванович (My University, 2011)
Циліндр приводу керування зчепленням головний, який містить розташований ущільнений підпружинений поршень, що утворює компенсаційну і нагнітальну порожнину, яка сполучається через перепускний отвір із заповненим робочою рідиною бачком, який відрізняється тим, що в поршні виконаний компенсаційний отвір, у якому встановлений нормально закритий, наприклад, кульковий клапан.
Keywords: гiдропневмопривiд