Дослідження системи управління запасами товарів з природним убутком - Бабак, Дмитро Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі на основі аналізу літературних джерел визначені основні параметри які вливають на ефективність системи управління запасами. Проведено моделювання управління запасами з урахуванням природних витрат. Розроблена модель визначення оптимального розміру замовлення с з урахуванням природних витрат. Впровадження розробленої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: природні втрати; оптимальний розмір замовлення