Підвищення ефективності роботи системи передпускового підігріву дизельних двигунів - Сєріков, Г. С.; Сериков, Г. С.; Serikov, G. S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Пропонується методика підвищення ефективності роботи системи передпускового підігріву дизельних двигунів дизельних двигунів за рахунок зниження пікових струмів живлення свіч накалювання в момент включення за допомогою ШІМ - регулятора зі змінним коефіцієнтом шпаруватості.
Повышение эффективности работы системы предпускового подогрева дизельных двигателей
Іncrease of efficiency of work the preheating systems of diesel engines
Keywords: ШІМ – регулятор; холодний старт дизельного двигуна; свічі накалювання; змінний коефіцієнтом шпаруватості; холодный старт дизельного двигателя; свечи накаливания; сменный коэффициентом скважности; PWM – regulator; cold start of the diesel engine; a glow plug; replaceable in porosity coefficient; 629.06