Покращення логістичної діяльності підприємства - Стрельніков, Євген Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано ефективність функціонування підсистем логістичної системи транспортної дільниці ТОВ «Агрокомплекс», проведена оцінка ефективності управління логістичними витратами. На основі отриманих результатів проведено удосконалення параметрів функціонування внутрішньовиробничих логістичних систем транспортної дільниці ТОВ «Агрокомплекс» за рахунок перепроектування логістичних процесів, їх регламентації, перерозподілу витрат і впровадження системи управління складом WMS-системи (Warehouse Management System). На основі проведених досліджень було розроблено рекомендації щодо впровадження всіх запропонованих заходів і розрахована економічна ефективність пропозицій.
Keywords: логістична діяльність; регламентація логістичних процесів; ефективність управління; система узагальнюючих показників