Iндуктор для магнiтно-iмпульсного формування кутiв у вигнутих листових металевих заготiвках - Батигiн, Юрiй Вiкторович; Чаплигiн, Євген Олександрович; Сєрiков, Георгiй Сергiйович (My University, 2008)
1. Індуктор для магнітно-імпульсного формування кутів у вигнутих листових металевих заготівках, що здійснюється силами імпульсного магнітного поля, який відрізняється тим, що індуктор виконаний у вигляді двох витків прямокутної форми із загальною стороною, які являють собою основний струмопровід, розташований уздовж лінії кутового вигину вигнутого металевого листа, а площини витків утворюють із поверхнями кутового вигину плоскі кути 12-15°. 2. Індуктор за п. 1, який відрізняється тим, що основний струмопровід виконаний у вигляді двох паралельних провідників, розділених діелектричною вставкою по всій довжині.
Keywords: металообробка