Контроль якостi характеристик моторних палив з метою забезпечення вiдповiдностi вимогам безпеки - Крайнюк, О. В.; Буц, Ю. В.; Барбашин, В. В.; Крайнюк, Е. В.; Буц, Ю. В.; Барбашин, В. В.; Krainiuk, O.; Buts, Y.; Barbachin, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Вивчено якісні характеристики різних видів бензинів і дизельного палива; проведено порівняння якості вітчизняних моторних палив і міжнародних норм; зроблено вибір методів визначення показників якості моторного палива; проведення випробування якості моторних палив різних зразків і аналіз отриманих результатів.
Контроль качества характеристик моторных топлив с целью обеспечения соответствия требованиям безопасности
Quality control of the characteristics of motor fuels to ensure compliance with safety require-ments
Keywords: бензин; дизельне паливо; стандарт якості; сертифікація; техногенна безпека; бензин; дизельное топливо; стандарт качества; сертификация; техногенная безопасность; gasoline; diesel fuel; quality standard; certification; technogenic safety; 665.73; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.1.80