Спосiб управлiння свiчками розжарювання - Сєрiков, Георгiй Сергiйович; Сєрiкова, Iрина Олексiївна; Московченко, Дмитро Олександрович; Фролов, Вiктор Якович; Панiкарський, Олександр Сергiйович (My University, 2015)
Спосіб управління свічками розжарювання, який включає подачу енергії на свічки імпульсами через мікроконтролер та регулятор з широтно-імпульсною модуляцією, який відрізняється тим, що для кожної свічки розжарювання використовують індивідуальний ШІМ-регулятор з мінливим коефіцієнтом шпаруватості, які виробляють імпульси однієї сили, які подаються на свічки розжарювання зі змінюванням широти імпульсу по експоненційній залежності, яка залежить від часу роботи стандартних свічок розжарювання.
Keywords: деталi машин