Управління взаємовідносинами АТП з персоналом - Скалозубов, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі удосконалені теоретичні положення управління маркетингом взаємовідносин АТП з персоналом. Запропоновано визначення понять «управління взаємовідносинами підприємства з персоналом» та «внутрішній маркетинг». Отримала подальший розвиток система управління взаємовідносинами АТП з персоналом у вигляді проблемно-орієнтованого контуру, виділеного в чинній системі управління. Удосконалено методичний підхід до оцінки рівня взаємовідносин АТП з персоналом, що базується на двовимірній матриці за показниками цінності працівників для АТП та їх лояльності до підприємства. Розроблено стратегії внутрішнього маркетингу відповідно до рівня внутрішнього маркетингу АТП.
Keywords: взаємовідносини; персонал; внутрішній маркетинг; система управління; взаємодія; лояльність