Удосконалення ТО і ремонту рухомого складу в АТП - Костенко, Вікторія Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі розглянуті теоретичні основи удосконалення технічного обслуговування і ремонту рухомого складу АТП, визначені основні направки цього процесу. Зроблена оцінка стану рухомого складу АТП, його використання. Встановлено що використання рухомого складу в АТП погіршується, плани ТО і ремонту не виконуються, штат ремонтних робітників не заповнений. З метою удосконалення ТО і ремонту рухомого складу АТП розроблені і запропоновані для впровадження наступні заходи: чекова система взаєморозрахунків між підрозділами, робітниками за надані послуги, розроблено процес управління якістю ТО і ремонту рухомого складу, запропоноване інформаційне забезпечення цього процесу.
Keywords: рухомий склад; технічне обслуговування; ремонт; управління; чекова система взаєморозрахунків