Тривимірне моделювання малогабаритного повнопривідного колісного трактора потужністю 35 кВт - Воробйов, Сергій Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі виконано всебічний аналіз, розробку та оцінку моделі компактного трактора з урахуванням сучасних вимог до проектування і використання інноваційних методів моделювання. Отримані результати дозволяють зробити такі основні висновки. Проведено детальний аналіз існуючих конструкцій компактних тракторів, що дозволило виявити ключові технічні та конструктивні особливості: Використання інструментів тривимірного моделювання значно підвищило точність і ефективність процесу розробки, дозволивши інтегрувати модель з іншими системами аналізу; Отримані результати аналізу конструкції та її відповідності технічним вимогам є основою для подальшого впровадження моделі у виробництво та вдосконалення конструкції. Розроблена модель має високий потенціал для впровадження в практику, враховуючи її енергоефективність, ергономічність та надійність.
Keywords: трактор; моделювання; малогабаритний; inventor