Підвищення ефективності використання трудових ресурсів підприємства - Качуровський, Олександр Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано умови роботи підприємств автомобільного транспорту, що дало змогу краще побачити проблеми, які заважають наданню якісних послуг. Запропоновано заходи щодо підвищення ефективності використання трудових ресурсів підприємства, а саме: - розглянуто складові, підходи і методи ефективності використання трудових ресурсів підприємства; - проведено аналіз забезпеченості підприємства трудовими ресурсами; - проведено аналіз ефективності праці та аналіз використання фонду заробітної плати; На основі проведених досліджень було сформовано систему ефективності персоналу підприємства та розрахована техніко-економічна оцінка запропонованих рекомендацій.
Keywords: ефективність; система ефективності персоналу; трудові ресурси; ефективність використання трудових ресірсів; стимулювання