Застосування технології холодного ресайклінгу при виконанні робіт з капітального ремонту автомобільної дороги Т-0904 Озеряни – Кути на ділянці км 20+800 – км 27+680 - Турушев, Едуард Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, обґрунтовано капітальний ремонт, досліджено фізико-механічні властивості матеріалу дорожнього виготовленого за технологією холодного ресайклінгу укріпленого різними видами в’яжучих та запропоновано для проведення капітального ремонту матеріал виготовлений за технологією холодного ресайклінгу підвищеної довговічності, виконано технологічні розрахунки, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблено технологію та організацію робіт капітального ремонту дорожнього одягу.
Keywords: капітальний ремонт; залізобетонна труба; щебенево-мастиковий асфальтобетон; матеріал дорожній виготовлений за технологією холодного ресайклінгу; бітумна емульсія