Проєктування пішохідного мосту в Allplan Bridge - Дроботенко, Ольга Дмитрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – пішохідний міст через вул. Вернадського, Червоношкільну набережну та пров. Подільський в м. Харків. Мета роботи – проєктування пішохідного мосту з використанням 3D-моделювання в сучасному програмному забезпечені Allplan Bridge та розрахунок конструкцій в програмному комплексі ЛІРА. Метод дослідження – BIM-проєктування пішохідного мосту та розрахунок за допомогою методу скінченних елементів.
Keywords: пішохідний міст; Allplan Bridge; Ліра-Сапр; BIM-проєктування; метод скінченних елементів; FEM; тор