ВИБІР ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМИ РАДІОЧАСТОТНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ - Плугіна, Т. В.; Реут, О. Л.; Плугина, Т. В.; Pluhina, Т.; Reut, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглядається задача вибору програмного забезпечення системи радіочастотної ідентифікації на складі. Побудовано технологію автоматизованого проектування системи радіочастотної ідентифікації. Запропоновано характеристики мітки та зчитувача для побудови моделей вибору комплекту програмного забезпечення системи радіочастотної ідентифікації на складі.
ВЫБОР ПРОГРАММНОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ СИСТЕМЫ РАДИОЧАСТОТНОЙ ИДЕНТИФИКАЦИИ
THE CHOICE OF SOFTWARE OF THE SYSTEM OF RADIO-FREQUENCY IDENTIFICATION
Keywords: ідентифікація; технологія автоматизованого проектування; мітка; зчитувач; програмне забезпечення; идентификация; технология автоматизированного проектирования; метка; считыватель; программное обеспечение; identification; technology of automated designing; tag; reader; software; 681.5.015:658.786