Інформаційна система вибору комплектуючих комп'ютера - Гайдук, Микита Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єктом дипломної роботи є процес вибору комплектуючих комп'ютера для офісу дорожньо-будівельної організації. Предметом дипломної роботи є розробка інформаційної системи вибору комплектуючих комп'ютера для офісу дорожньо-будівельної організації. Мета роботи − підвищення ефективності процесу вибору комплектуючих комп'ютера для офісу дорожньо-будівельної організації. Проведено аналіз ринку комплектуючих комп’ютера, виявлено найбільш важливі поняття - основні сутності для моделювання предметної області. На основі аналізу існуючих СУБД для розробки інформаційної системи обрано базовий програмний продукт – MySQL, що має достатній функціонал та переважає інші програми за додатковими параметрами. Сформульовано вимоги до інформаційної системи вибору комплектуючих комп'ютера та виконано моделювання предметної області. Розроблено інформаційну систему вибору комплектуючих комп'ютера, що містить запити до бази даних, уявлення та збережені процедури у відповідності із сформульованими вимогами.
Keywords: інформаційна система; вибір комплектуючих комп'ютера; бази даних; інфологічна модель; система управління базами даних