Дослідження системи паркування автомобілів з функцією генерації електроенергії - Алєксєйчук, Денис Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Мета роботи: дослідження системи паркування автомобілів з функцією генерації електроенергії, методами теоретичної електротехніки та теорії електроприводу для забезпечення альтернативного електроживлення. Об’єкт роботи: процес автоматичного паркування автомобіля. Предмет роботи: система паркування автомобілів з функцією генерації електроенергії. У роботі проведено розробку та дослідження системи паркування автомобілів з функцією генерації електроенергії, як альтернативного джерела живлення. Розраховано кількість електричної потужності яку пристрій дозволить згенерувати.
Keywords: генерація електроенергії; поновлювальні джерела енергії; пристрої паркування автомобілів; екологічно чисті джерела енергії; автомобільні стоянки