Удосконалення логістичної системи ТОВ «Д'юті Фрі Трейдинг» Частина 1. Оптимізація функціонування складської системи - Каковкін Андрій Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В дипломній роботі проаналізовано останні тенденцій розвитку систем управління запасами та використання методів управління запасами на практиці. Представлено методику проведення аналізу товарних запасів. Проведено класифікацію товарного асортименту реалізованої продукції ТОВ «Д'юті Фрі Трейдинг». Визначені раціональні параметри управління запасами у складській системі ТОВ «Д'юті Фрі Трейдинг».
Keywords: склад; складське господарство система зберігання; запаси; управління запасами; товарний запас; метод-авс; споживчий попит; витрати