Удосконалення технології дистанційного діагностування автомобілів, що експлуатуються в Марокко. - Ель, Омарі Мохамед-Салем (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Метою роботи є удосконалення технології дистанційного діагностування автомобілів, що експлуатуються В Марокко. Обєктом дослідження є процес контролю технічного стану автомобіля. Методом дослідження є забезпечення і реалізація дистанційного контролю технічного стану автомобіля в умовах експлуатації. Виконано аналіз методів контролю технічного стану автомобіля. Удосконалено метод використання існуючих сучасних інформаційних технологій для дистанційного контролю параметрів технічного стану автомобіля. Сформовано метод застосування умов експлуатації автомобілів в інформаційних умовах ITS, який дозволяє дистанційно отримувати інформацію про умови експлуатації ТЗ в умовах ITS. Показано особливості використання ІПК «SERVICE FUEL ECO «NTU-HADI - 12»».
Keywords: автомобіль; дістанційне діагностування; інформаційні технології; умови дістанційного діагностування; умови експлуатації; технічний стан