Система регулювання температури асфальтобетону при транспортуванні - Потапенко, Антон Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі промодельована система регулювання температури асфальтобетону при транспортуванні, приведені описи технологічних процесів виготовлення асфальтобетону, описані існуючи вимірники температури, представлена структурна схема системи і одержані перехідні процеси. Моделювання проводилось за допомогою системи MATLAB+Simulink
Keywords: асфальтобетон; технологічний процес; автоматизація; температура; система регулювання; математична модель; моделювання; регулятор; перехідний процес