Підвищення ефективності функціонування каналів розподілу продовольчих товарів ТОВ «ТД ЛЕВАДА» - Дінець, Максим Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво ТОВ «ТД ЛЕВАДА» прийняло до розгляду питання щодо впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2025 року. Область застосування: вантажні підприємства автомобільного транспорту.
Keywords: канал розподілу; експеримент; транспорт; вантаж; маршрут; витрати; ефект