Розробка пристрою контролю заряду тягової акумуляторної батареї електромобіля - Бондаренко, Андрій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі бакалавра був проведений аналіз схемних рішень побудови станцій для заряджання електромобілів. Обрані необхідні захисні функції зарядних пристроїв. Зазначені допоміжні сервісні можливості, що можливо застосовувати при експлуатації зарядного пристрою. Розроблена схема електрична принципова, програма керування та друкована плата пристрою. Проведені натурні випробування розробленої зарядної станції з електромобілями Nissan LEAF та TESLA Model S85 підтвердили працездатність розробки.
Keywords: визначення амплітуди; зарядна станція; електромобіль; мікроконтролерна система; фільтрація сигналу