Визначення раціональної схеми доставки продуктів дитячого харчування у роздрібну мережу міста Хмельницкий - Момот, Ігорь Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
На основі данних, отриманних практичними та експерементальними дослідженнями, розробили раціональну маршрутну мережу доставки продукції, яка дає змогу зменшити собівартість перевезення вантажів. Встановлено функціональний зв’язок між собівартістю перевезень та параметрами системи доставки, розроблено регресійну модель залежності собівартості на доставку 1 т вантажу від параметрів системи доставки. Розраховано контрольний приклад по побудованій моделі та отримано річний ефект у розмірі 66623,29 грн за рік.
Keywords: вантаж; ефект; маршрут; маршрутна мережа; роздрібна мережа; собівартість