Цифровий стабілізатор температури - Тріщов, Віталій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В проекті було запропоновано цифровий стабілізатор температури, здатний одночасно в декількох приміщеннях підтримувати визначену температуру з зазначеною точністю, з використанням ресурсів персональної мікро-ЕОМ, що робить усі розрахунки та видає керуючі сигнали для виконавчих пристроїв під керівництвом визначеної програми.
Keywords: система регулювання температури; стабілізація; принципова схема; печатна плата; міцність; зборка; монтаж; теплостійкість; ефективність